ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Posted: Σεπτεμβρίου 14, 2011 in Ανακοινώσεις Ταξικού Μετώπου

Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη. Στις 13:00 το μεσημέρι θα πρέπει όλοι και όλες να είμαστε στη Γενική Συνέλευση.

O μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε το φόβο και την αγωνία για το μέλλον μας είναι να είμαστε όλοι μαζί. Όσο δεν αντιστεκόμαστε θα μας τσακίζουν μέχρι να ντρεπόμαστε που λεγόμαστε άνθρωποι. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτοί μας φοβούνται περισσότερο από όσο εμείς.

Πρέπει επιτέλους αυτή η Γενική Συνέλευση να έχει απαρτία και να πάρει αποφάσεις. Γιατί μόνο η απόφαση από το σύνολο των εργαζομένων για απεργίες και άλλες δράσεις δημιουργεί προϋποθέσεις επιτυχίας. Γιατί μόνο αν ξεπεράσουμε το στερεότυπο της ανάθεσης της δράσης στα Δ.Σ των σωματείων θα αποκτήσει ο αγώνας μας δυναμική. Πρέπει επιτέλους να πάψουν οι Γενικές Συνελεύσεις να είναι «φιλολογικά σεμινάρια» που κάθε φορά ακούμε αγωνιστικά λογύδρια χωρίς συγκεκριμένες προτάσεις από ανθρώπους που είτε δεν μπορούν είτε δεν θέλουν να ριζοσπαστικοποιήσουν τους αγώνες. Πρέπει επιτέλους να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Πρέπει όλοι και όλες να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, απέναντι στους συναδέλφους μας, στις οικογένειές μας, στους ίδιους μας τους εαυτούς και να βγούμε μπροστά σε έναν αγώνα που δεν επιτρέπει ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

Τα διάφορα τσιράκια και καλοθελητές θα βγουν και πάλι είτε εμφανώς είτε υπογείως, στην προσπάθειά τους να μας διαχωρίσουν. Θα πουν και πάλι τα ίδια που λέγανε όταν απολύονταν οι συνάδελφοι το καλοκαίρι του 2010, θα πουν τα ίδια που λέγανε όταν μας μειώνανε το μισθό, όταν ψηφίζανε το νόμο για τις συγκοινωνίες, όταν…όταν…όταν…

Ως πότε συνάδελφοι θα τους πιστεύετε; Ως πότε θα επαναπαύεστε στα «ωραία» παραμυθάκια που σας πλασάρουν; Ως πότε θα ενδιαφέρεστε μονάχα για τον εαυτό σας; Ως πότε θα αρνείστε να αντιληφθείτε πως το μέλλον σας είναι το ίδιο με όλους τους υπόλοιπους;

Για όλους αυτούς τους λόγους καλούμε τους εργαζόμενους να προσέλθουν μαζικά στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής. Ζητάμε από το ΣΕΛΜΑ να κηρύξει στάση εργασίας την ώρα της Συνέλευσης για να μην υπάρχει καμιά δικαιολογία για κανέναν και να υπάρξουν οι προϋποθέσεις για μια μαζική Συνέλευση.

Όλοι μαζί λοιπόν, για να ανατρέψουμε τις πολιτικές τους, για να ανατρέψουμε τους νόμους τους, για να ανατρέψουμε όλους αυτούς που μας κάνουν μαύρη τη ζωή.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 16/09/2011 στις 13:00 μμ στο χώρο του Τροχαίου Υλικού (αμαξοστάσιο Σεπολίων)

 

 

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στους ΧΩΡΟΥΣ του ΜΕΤΡΟ

« ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ »

https://taxikometopo.wordpress.com

taxikometopo@gmail.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s