ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΩΘΗΣΗ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ Ν.Π.

Posted: Δεκέμβριος 9, 2012 in Ανακοινώσεις Σωματείων / Εργατικών Συλλογικοτήτων / Πρωτοβουλιών, Καλέσματα σε Δράσεις / Απεργίες / Διαδηλώσεις
Το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων της Wind (ΠΑ.Σ.Ε.ΤΙΜ WIND) εκφράζει την συμπαράστασή του στον συνάδελφο της εταιρίας ‘Ώθηση’,  Ν.Π. που διεκδικεί την επαναπρόσληψή του σε συνάρτηση με την βελτίωση των συνθηκών εργασίας και παράλληλα με την καταβολή των επιδομάτων που δικαιούται.
  Συγκεκριμένα, η εργοδοσία της εταιρίας Ώθηση απέλυσε τον συνάδελφο περίπου 10 μέρες μετά την πρόσληψή του, γιατί είχε ‘μηδενική παραγωγή’, δηλαδή δεν είχε κάνει καταχώρηση συμβολαίου Wind, για 2 μέρες! Μάλιστα, του ζητήθηκε να παρατείνει την παραμονή του στην εργασία μέχρι να καλύψει τον στόχο, αλλά ο συνάδελφος αρνήθηκε. Αυτό αποτέλεσε την αφορμή για την απόλυση του συναδέλφου, ως συνέχεια της αφόρητης πίεσης προς τους εργαζόμενους για συνεχή ‘παραγωγή’ συμβολαίων Wind.
  Το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων της Wind στέκεται αλληλέγγυο στον συνάδελφο Ν.Π. και σε όλους τους συναδέλφους στα τηλεφωνικά κέντρα και όχι μόνο, που εργάζονται με τους χειρότερους όρους σε εταιρίες που αποτελούν σύγχρονα κάτεργα. Ήδη η εταιρία Wind έχει δώσει τεράστια κομμάτια εργασίας σε εργολαβικές εταιρίες, με αποκλειστικό γνώμονα το κέρδος, απολύοντας παράλληλα έναν μεγάλο αριθμό εργαζομένων της και αποδιοργανώνοντας ή αφανίζοντας ολόκληρα τμήματα της. Οι συνθήκες που επιβάλλουν οι περισσότερες εργολαβικές εταιρίες και κυρίως εκείνες που αφορούν πωλήσεις και εισπράξεις αποτελούν ένα τεράστιο πείραμα πάνω στην αντοχή των εργαζομένων έναντι της καταπάτησης των δικαιωμάτων τους, των χαμηλών έως μηδενικών μισθών, της εκ περιτροπής εργασίας (δουλείας). Συνάδελφοι όμως, όπως ο Ν.Π. και οι εργαζόμενοι της Phonemarketing, δείχνουν το παράδειγμα για όλους τους εργαζόμενους ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία και αυθαιρεσία και την εξαθλίωση των ζωών μας.
Καλούμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους-σωματεία-συλλογικότητες να στηρίξουν το συνάδελφο με ψηφίσματα και την παρουσία τους στην Επιθεώρηση Εργασίας Ηλιούπολης στις 14/12/12 και ώρα 11.00 π.μ. και σε όποιες άλλες δράσεις αποφασιστούν στο μέλλον.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s