Αύριο έχει απεργία.

 

Η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε μέσα στη ΣΤΑΣΥ είναι χαρακτηριστική της ασυδοσίας που απολαμβάνουν οι εκμεταλλευτές μας. Οι υποχρεωτικές μετακινήσεις, η διαρκής τρομοκρατία και απαξίωση μας αλλά και η αδράνεια στην οποία έχουμε περιέλθει, η αδιαφορία ακόμα και ο κανιβαλισμός αναμεταξύ μας είναι στοιχεία μας ευρύτερης συνθήκης.

Το ζήτημα όμως συνάδελφοι, δεν είναι να απογοητευτούμε από την όντως δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να ανασκουμπωθούμε, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να βγούμε μπροστά. Μόνο αν βγούμε στο δρόμο και συμμετέχουμε σε συνελεύσεις, σε διαδηλώσεις και συγκρούσεις θα μπορέσουμε να αντισταθούμε και να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας.

Στις δεκάδες χιλιάδες απολύσεις, στην κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων, στις διαρκείς μειώσεις των μισθών, στις επιτάξεις εργαζομένων, στη διαρκή κινητικότητα και τρομοκρατία που θέλουν να επιβάλλουν πρέπει να απαντήσουμε με τη μαζική μας συμμετοχή στο δρόμο και την οργάνωσή μας στους χώρους δουλειάς.

Με πάθος και αποφασιστικότητα να ξεπεράσουμε τους φόβους και τις ανασφάλειές μας, Να συγκρουστούμε με κράτος και αφεντικά, με κρατικούς και παρακρατικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς. Όσο απογοητευμένοι κι αν είμαστε από τα σωματεία μας, όσο κι αν φοβόμαστε τι θα κάνουμε αν χάσουμε τι δουλειά μας, όσο μάταια κι αν φαντάζει η αντίσταση, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αγωνιστούμε. Για να μην οδηγηθούμε σε μια αποκτηνωμένη κατάσταση εξαθλίωσης θα πρέπει να δράσουμε συλλογικά, να οργανωθούμε, να δημιουργήσουμε μαχητικά σωματεία βάσης. Το ζητούμενο είναι να δώσουμε όλοι μαζί, έναν αγώνα οργανωμένο. Οργανωμένο όμως από τη βάση, από εμάς για εμάς και όχι να αναθέσουμε τα πάντα σε μια χούφτα ξεπερασμένων, ανίκανων και συμβιβασμένων γραφειοκρατών.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

 

 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16/7

11πμ ΜΟΥΣΕΙΟ (προσυγκέντρωση τοσίτσα και πατησίων)

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ

 ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

 

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στους ΧΩΡΟΥΣ των ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

«ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ»

https://taxikometopo.wordpress.com

taxikometopo@gmail.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s