Παρέμβαση των σωματείων WIND & VODAFONE στον Μαραθώνιο

Posted: Νοέμβριος 12, 2013 in Παρεμβάσεις Σωματείων / Εργατικών Συλλογικοτήτων
Τα σωματεία των εργαζομένων σε WIND & VODAFONE, συνεχίζοντας τις δράσεις για την ακύρωση της δημιουργίας «νέας» εργολαβικής εταιρίας, υλοποιήσαμε μία ακόμα ενέργεια. Με πανό και χιλιάδες ανακοινώσεις που μοιράσαμε στους δρομείς και στους θεατές έξω από το Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο), κάναμε ακόμα περισσότερο γνωστές τις μεθοδεύσεις των δύο εταιριών. Η ανταπόκριση ήταν ιδιαίτερα θετική, αφού γίναμε δέκτες μηνυμάτων αλληλεγγύης στον δίκαιο αγώνα μας και οργής απέναντι στις διοικήσεις των δύο εταιριών. Στην προσπάθεια αυτή δεν ήμασταν μόνοι! Αλληλέγγυοι από την Συνέλευση κατοίκων της Αγίας Παρασκευής μοίρασαν τα κείμενά μας στους θεατές του μαραθώνιου στην Αγία Παρασκευή!
Με αυτή την πράξη επιχειρήσαμε να δείξουμε πως, πίσω από τις διαφημίσεις των μεγάλων και ψεύτικων λόγων, της διοίκηση τηςWIND που δήθεν «προσπαθεί περισσότερο»(!) για τους υπαλλήλους, τους εργαζόμενους και τους ανθρώπους, υπάρχει η αλήθεια των απολύσεων, της εντατικοποίησης, της μη τήρησης των διαλειμμάτων, του παγώματος αύξησης των μισθών (κλιμάκια) στην ΕΣΣΕ – και πάνω απ’ όλα της δημιουργίας της «νέας» εταιρίας –εργολαβίας, που θα είναι ο τάφος των μισθών και των εργασιακών δικαιωμάτων μας.
Ο αιφνιδιασμός της διοίκησης της WIND ήταν φανερός και εκδηλώθηκε ιδιαίτερα από τον κ. Τσαπρούνη (διευθυντή εταιρικής επικοινωνίας), που εκνευρισμένος κατέφυγε σε απαξιωτικά σχόλια ενάντια σε μέλη του ΔΣ. Τι να κάνουμε… Η αλήθεια πάντα ενοχλεί αυτούς που κόβουν μισθούς και συμβάσεις, πίσω από τις λαμπερές φιέστες. Όπως και η παρουσία των εργαζομένων και των σωματείων τους, που αποκαλύπτουν την πραγματικότητα.
Κινήσεις σαν αυτή θα γίνουν πολλές, μέχρι να ακυρώσουμε το καταστροφικό σχέδιο της «νέας» εταιρίας– εργολαβίας και να ανατεθεί το network sharing στους υπαλλήλους των δύο εταιριών, που και τις τεχνικές γνώσεις διαθέτουν αλλά και πολυετή εμπειρία, που είναι εγγύηση για την επιτυχία του έργου.
ΟΣΟ ΟΙ WIND & VODAFONE ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ «ΝΕΑΣ» ΕΤΑΙΡΙΑΣ–ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ Ν’ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ
Το ΔΣ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜ (wind)-ΠΑ.Σ.Ε.ΤΙΜ
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s