Τετάρτη 17 Μάη ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στο δρόμο. Η μαζική παρουσία μας στις συγκεντρώσεις και τις διαδηλώσεις την ημέρα της απεργίας είναι απαραίτητο βήμα για να μπορέσουμε να χτίσουμε σχέσεις αλληλεγγύης και συντροφικότητας. Για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες κοινότητες αγώνα μέσα και έξω από τους χώρους εργασίας μας.

Δεν υποτασσόμαστε στη νέα νομιμότητα, δεν αποδεχόμαστε το δίλημμα: έλεγχος-πειθάρχηση ή ποινικοποίηση–εγκληματοποίηση. Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής της κυβέρνησης Σύριζα–ανέλ, ενάντια στα σχέδια των ντόπιων και ξένων αφεντικών, απαντάμε συλλογικά στην απόπειρα ποινικοποίησης–εγκληματοποίησης των παρεμβάσεων έξω από χώρους εργασίας.

Αντιστεκόμαστε στην μετατροπή τους σε στρατόπεδα, με συνεχείς παρεμβάσεις και επικοινωνία μεταξύ των συναδέλφων, με διασύνδεση μεταξύ των αγωνιζόμενων κομματιών και συνολικοποίηση των αιτημάτων μας. Αντιστεκόμαστε στην ιδιωτικοποίηση των συγκοινωνιών, σε όλα τα ψέματα της δήθεν αριστερής κυβέρνησης. Αντιστεκόμαστε στην περαιτέρω απαξίωση της εργασίας, στις μειώσεις των συντάξεων. Προστατεύουν την εργασία λένε όταν απελευθερώνουν τις απολύσεις και καταργούν την κυριακάτικη αργία. Στηρίζουν λένε τις δημόσιες συγκοινωνίες όταν βάζουν το ιδιωτικό κεφάλαιο στην λειτουργία τους.
Ενάντια στη στοχοποίηση όσων αγωνίζονται, ενάντια στην επιβολή τρομοκρατίας στους χώρους εργασίας, ενάντια στην επιβολή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, καλούμε τους συναδέλφους στην απεργιακή διαδήλωση της Τετάρτης 17/5. Για σπάσουμε στο δρόμο του αγώνα τον τρόμο του κράτους και των αφεντικών. Για έναν συνδικαλισμό από τη βάση, για ένα συνδικαλισμό με ταξικό προσδιορισμό και μαχητικό προσανατολισμό. Για συγκοινωνίες που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των εκμεταλλευόμενων και των καταπιεσμένων.

Απεργιακή Διαδήλωση Τετάρτη 17/5
Συγκέντρωση 11:00 Μουσείο
(Τοσίτσα και Πατησίων)

ταξικό μέτωπο
Πρωτοβουλία εργαζομένων στις συγκοινωνίες
taxikometopo@espiv.net
taxikometopo.wordpress.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s